BAXI REGULACE prostorový přístroj Duo-tec, s týdenním programováním, 7104336

Kód: 204008008501150022
3 255,24 Kč –24 %
BAXI REGULACE prostorový přístroj Duo-tec, s týdenním programováním, 7104336
3 255,24 Kč –24 % 2 450 Kč / ks 2 024,79 Kč bez DPH 2 450 Kč / 1 ks
Skladem
Možnosti doručení

BAXI REGULACE prostorový přístroj Duo-tec, s týdenním programováním, 7104336

Detailní informace

Zboží rozumíme
Zboží rozumíme
Zavolejte nám pro technické dotazy
Široký sortiment
Široký sortiment
Vše nakoupíte na jednom místě
Renomovaní výrobci
Renomovaní výrobci
V nabídce máme tradiční české výrobce
Doprava zboží
Doprava zboží
Volíme šetrné dopravce

Detailní popis produktu

Popis zařízení: kompatibilní pouze s BAXI Duo-tec

Je přístroj s drátovým připojením ke kotli. Je přístroj s bezdrátovým připojením, které komunikují s rádiovým přijímačem umístěným v bezprostřední blízkosti kotle. Čidlo neustále snímá teplotu místnosti, v které je nainstalováno. Může pracovat ve 4 různých teplotních režimech: „Hi“ (Vysoká teplota nebo Komfort), „Lo“ (Nízká teplota nebo Úsporný režim), Protinámrazová ochrana nebo jej můžete nechat běžet v režimu „Automatic“ (AUTO, funguje v předem nastaveném režimu).- v závislosti na nastavení bude kotel fungovat v režimu „Hi“ Komfort při jakémkoli požadavku na teplo a v režimu „Lo“ Komfort během noci nebo v období, kdy je kotel nevyužíván.

Doplňkové parametry

Kategorie: Topení a ohřev vody
Záruka: 2 roky
Hmotnost: 0.5 kg
Režim regulace: týdenní
Typ regulace: pro kotle
Instalace regulace: drátová
Výrobce: Baxi

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Kvalita a spolehlivost italských výrobků společnosti Baxi – předního hráče na poli vytápění plynovými kotli - má u velkého množství zákazníků v České republice dlouhou tradici. Za posledních 20 let se totiž právě na tomto trhu nainstalovalo více než 100.000 kotlů této značky.

A právě potenciál českého trhu a neustále se zvyšující zájem veřejnosti o kvalitní a ekonomicky odpovídající řešení v oblasti plynového vytápění stály za strategickým rozhodnutím vedení společnosti Baxi expandovat v roce 2002 do ČR formou přímého zastoupení, a to v Praze a Brně.     

Velký zájem o kvalitní výrobky Baxi v oblasti vytápění podpořil i další rozvoj obchodních aktivit. V roce 2009 vznikla společnost BDR Thermea (Czech republic) s.r.o, zastupující na trhu v ČR, kromě Baxi, ještě další dvě značky a celkový počet spolupracovníků se zvýšil z původních 10 na současných 32.    

Přirozeně jsou i do budoucna v plánu investice do dalšího rozvoje organizační a personální struktury s cílem poskytnutí garance nejvyšší možné úrovně podpory pro všechny spolupracující partnery.

Také v ČR se výhradní distributor značkových plynových kotlů Baxi drží stejných obchodních principů, které jsou platné ve všech zemích světa, kde působí:

  • Dosáhnout nejvyšší spokojenosti jak koncového zákazníka, tak i partnerských montážních firem.
  • Nabízet širokou škálu výrobků, vyhovujících rozmanitému spektru požadavků na jakoukoliv instalaci.
  • Navrnout energeticky nejvýhodnější řešení pro zákazníka s cílem maximálně ekonomického provozu.
  • Garantovat špičkový záruční a pozáruční servis z pohledu především jeho kvality a rychlosti.

 

Kořeny firmy Baxi sahají až do roku 1925, kdy rakouská rodina Westen založila v regionu Benátsko (Veneto - v severní Itálii) společnost „Smalterie Metallurgiche Venete“, jeden z největších závodů na výrobu smaltovaných výrobků, jakými jsou elektrické ohřívače, vany a stejně tak výrobky na vytápění – konkrétně ocelové radiátory.

oldfactory

Koncem 70. let zaměřila firma svou činnost více na oblast vytápění, přičemž se stala jedním z prvních závodů, který uvedl na trh domácí plynové spotřebiče. Zavedla také výrobu závěsných kotlů současně s masivním rozšiřováním sítě plynových rozvodů. V polovině 80. let dosáhla firma vynikajících výsledků a upevnila svoji pozici na italském trhu. To byl rovněž impuls k zahájení expanze na zahraniční trhy.

V roce 1999 se stala součástí anglické skupiny Baxi Group, která je evropským lídrem v oblasti vytápění.

Přesně o 10 let později oznámily společnosti De Dietrich, Remeha Group a Baxi Group vznik nadnárodní skupiny BDR Thermea.  Dnes je Baxi projektantem a výrobcem tepelné technologie v největším závodě v Evropě. Více než 8 milionů vyrobených plynových kotlů je důkazem dnešní vysoké kvality a spolehlivosti celého nabízeného sortimentu. Výrobky se značkou Baxi jsou známy svoji vysokou energetickou účinností, zaručující maximální tepelný komfort a úsporu energie. Tyto základní parametry produktů jsou obsaženy také v budoucí vizi Baxi, která stojí na neustálém technologickém vývoji v oblasti navrhování a výroby kotlů a systémů pro vytápění špičkové kvality.

  • 8 milionů závěsných kotlů vyrobených od roku 1978.
  • Výrobní kapacita 4.000 kotlů za jeden den.
  • Roční výrobní kapacita 500.000 kotlů.

provevita